0

Θέατρο


Ποιος είπε ότι το όνειρο πρέπει να ξεκινάει μετά το σχολείο; Ποιος είπε ότι το ταλέντο και η αγάπη για το θέατρο και το χορό  δεν μπορεί να συνδυαστούν με το σχολείο; Τα καλλιτεχνικά γυμνάσια προσφέρουν μία μοναδική ευκαιρία στα παιδιά  που αγαπάνε το θέατρο, τον κινηματογράφο και το χορό να τα γνωρίσουν από μικρή ηλικία και  να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις κλίσεις που διαθέτουν.

Προσφέρουμε  ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο μας (Κυβέλης 50, Πάτημα Χαλανδρίου) , για μια ολοκληρωμένη προετοιμασία εισαγωγής στα καλλιτεχνικά γυμνάσια, στην κατεύθυνση του Θεάτρου-Κινηματογράφου .

Το μάθημα γίνεται  κατόπιν συνεννοήσεως ως προς την ημέρα και την ώρα, σεβόμενοι πάντοτε την ευαίσθητη ηλικία και τις ανάγκες των παιδιών.

Η προετοιμασία περιλαμβάνει όλα όσα απαιτούνται από τα καλλιτεχνικά γυμνάσια για τις εισαγωγικές εξετάσεις:

  • Προετοιμασία  (Ζέσταμα), Αυτοσχεδιασμός.
  • Απόδοση κειμένου/ποιήματος
  • Γραπτή εξέταση: Οι υποψήφιοι μαθητές διαλέγουν από ένα σύνολο εικόνων (έως 15) 3- 5 εικόνες, με τις οποίες δημιουργούν ένα σενάριο , που καλούνται στη συνέχεια να γράψουν (κείμενο 200 λέξεις περίπου)

Γιατί η αγάπη για τις τέχνες, είναι μαγεία που ξεκινάει όταν η ψυχή το θελήσει…..

*Η πολυετής μας πείρα και οι επιτυχίες μας αποτελούν εγγύηση μιας σωστής και μεθοδικής  προετοιμασίας η οποία θα αποτελέσει και μια πολύ ευχάριστη και γεμάτη εμπειρίες διαδρομή.