0

Ο χώρος μας


Ο χώρος μας

   Τα προγράμματα και οι παραστάσεις μας μπορούν να υλοποιηθούν στο χώρο του σχολείου σας. Αν πάλι θέλετε να υλοποιήσετε ένα πρόγραμμά μας στα πλαίσια κάποιας πολιτιστικής σας επίσκεψης, τότε υπάρχει η επιλογή του θεάτρου.

  Η νέα ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΥΝΚΙΝΗΣΙΣ ανοίγει τις πόρτες της και σας καλωσορίζει σ΄ ένα μοντέρνο χώρο στην καρδιά των Γλυκών Nερών. Μόλις λίγα λεπτά από τη γέφυρα του Σταυρού Αγίας Παρασκευής και 5 χιλιόμετρα από το σταθμό του προαστιακού «Παιανία» και της Αττικής οδού, η θεατρική μας σκηνή είναι εύκολη προσβάσιμη και παρέχει άνετο πάρκινγκ. Σ΄ ένα οικόπεδο έκτασης ενός στρέμματος, δημιουργήσαμε ένα πολυχώρο με θεατρική αίθουσα 120 τ.μ, με μοντέρνα αισθητική. Οι εγκαταστάσεις μας είναι  φιλόξενες προς όλους, όπως πρέπει να είναι όλοι οι σύγχρονοι χώροι πολιτισμού, διαθέτοντας  WC προσαρμοσμένο στις ανάγκες των φίλων μας που μετακινούνται με αμαξίδιο.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να παρακολουθήσετε κάποια από τα Βιωματικά Εκπαιδευτικά μας Προγράμματα και Παραστάσεις, απολαμβάνοντας και ένα δροσιστικό ή ζεστό ρόφημα, στο αναψυκτήριο μας.

Διεύθυνση: Κορυτσάς 9, Γλυκά Νερά

  Αίθουσα Υποδοχής και φουαγιέ -bar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H Θεατρική μας σκηνή μπορεί να φιλοξενήσει έως και 80 καθήμενους και έως 100 παιδιά σε βιωματικά προγράμματα και παρστάσεις.

O ευρύτερος πολυχώρος μας μπορεί να διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει 2 εκδηλώσεις ταυτόχρονα.